Groene energie

Duurzame energie is de laatste jaren erg populair. We denken met zijn allen aan een betere toekomst. Een schonere aarde. Vooral nu we de opwarming van onze aarde merken. Het bouwen van duurzame energieparken wordt dan ook de nieuwe norm. Op verschillende plekken in Nederland creĆ«eren ze veel ruimte. Hier bouwen ze wind- en zonneparken. De energie wordt opgeslagen in onze eigen centrales. Bij Ribbit Design, zijn we bezig met de vergroening van energie centrales. 

Boeren en windturbines

Op verschillende plekken in Nederland zijn wij bezig met het bouwen van windturbines. Deze turbines zijn voorzien van geluidsdemping. De laatste jaren krijgen we steeds meer tegen gas over de bouw van windturbines. Velen vinden ze niet in het landschap passen. Deze turbines worden in weilanden van boeren geplaatst. Ook schijnen mensen last te hebben van het geluid wat de turbines produceren. Daardoor vinden wij oplossingen voor dit probleem. Onze engineers ontwikkelen een geluidsfilter wat het geluid voor 65% dempt. Windturbines staan vaak in grote, ruime weilanden. Doordat er in de landelijke provincies meer ruimte is, wonen mensen relatief ver van de turbines af. Anderzijds moeten boeren delen van hun land afstaan om ruimte te maken. Dit vinden de boeren heel vervelend. Echter hebben zij geen keus en moeten ze akkoord gaan. Uiteindelijk is het wel beter voor het milieu en dat maakt het weer goed. 

Helaas kunnen wij niks veranderen aan het uitzicht. Desalniettemin zijn de zonneparken minder zichtbaar. De oppervlakte van de weilanden zijn gevuld met zonnepanelen. Deze zonnepanelen zullen vanaf de weg niet zichtbaar zijn. Hierdoor zal de overlast van de omgeving minimaal zijn. Ook zijn wij bezig energieplatforms te bouwen op zee. Verder willen wij water turbines opzetten. 

Al deze aanpassingen die wij maken hebben 1 doel. Namelijk, heel Nederland uiteindelijk van groene energie te voorzien. Wilt u ook graag meewerken aan een groenere wereld. Stap dan over op groene energie. Samen kunnen wij de wereld verbeteren. Voor meer informatie over de overstap maken van energie leverancier. Klik dan hier