Mim Pi kinderkleding exclusief voor Ribbit

Mooie kinderkleding heeft vaak ook een mooie prijs en dan hebben we het niet precies over een koopje. De voor en nadelen hiervan zijn dat als we een duur kledingstuk kopen zal het moeilijker zijn iemand tegen te komen met dezelfde broek of jurk als jij en je er dus bijna verzekerd van kan zijn dat je niet met de grote hoop meeloopt. Tegenover dit kun je ook een kledingstuk voor een koopje aanschaffen bij Amazingkids waarvan op de eerste plaats te kwaliteit flink zal tegenvallen en bovendien deze kledingstukken overal te zien zijn en dus niets aparts meer zijn onder de zon. Mim Pi kinderkleding heeft ervoor gezorgd hier een verandering in te brengen en een exclusieve collectie van kinderkleding te ontwerpen tegen betaalbare prijzen. De kledingstukken van Mim Pi zijn bovendien gemaakt van ecologisch vervaardigde materialen waardoor dit merk ook nog eens meedoet aan de strijd tegen Global Warming.

De collecties van Mim Pi worden niet van de ene op de andere dag in elkaar gezet maar door een team wat maandenlang bezig is met het ontwerpen en de beste designs naar voren brengt waarin inclusieve veel natuurlijke prints bij komen kijken. De kleuren die Mim Pi gebruikt worden ook ecologisch vervaardigt en waarbij zo min mogelijk chemicaliƫn bij komen kijken die schadelijk zijn voor het milieu en dus ook voor de mens, laat staan voor je kind.

Op deze wijze werkt het merk van Mim Pi samen met veel kleine fabrikanten over de hele wereld die stoffen en kleurstoffen buiten de grote industrie handmatig vervaardigen zonder de omgeving en het milieu te beschadigen. Ben jij een liefhebber van de natuur en er op uit om je kind leuk en trendy te kleden? Dan is Mim Pi beslist iets voor jou.