Op een gezonde manier afvallen

Afvallen wordt vaak gecombineerd met een crashdieet. Overal zien we de advertenties terug en heel veel mensen trappen erin. Maar wees gewaarschuwd, het resultaat is dan altijd maar van korte duur. Gelukkig komt hier steeds meer aandacht voor en dat zie je terug in de opkomende markt van het gezonde eten.

 

Want je kan ook gewoon op een gezonde manier afvallen. Het gaat misschien wat langzamer, maar je zal zien dat het veel beter vol te houden is en je fitter en alerter bent dan wanneer je de hele tijd honger hebt. Daarnaast is het ook nog eens zo dat het jojo effect wordt voorkomen en het nieuw behaalde gewicht zal stand houden. Er zitten nog veel meer voordelen aan een gezonde manier van afvallen.

 

Je zal veel beter kunnen wennen aan je nieuwe leef en eetstijl waardoor het op den duur helemaal niet meer lijkt op lijnen. Het zal een onderdeel worden van je nieuwe bestaan. Sterker nog, we hebben mensen gesproken die de voorverpakte troep die ze voorheen aten helemaal niet meer lekker vonden. De smaak verandert namelijk ook mee.

 

Waarschijnlijk zal je best even in het begin moeite hebben, maar dat is een kwestie van doorbijten. Een crashdieet gaat sneller en een sneller resultaat motiveert, maar hou jezelf voor dat je gaat voor het langer termijn effect en investeer in een gezonde voeding en een gezond leven. Niet alleen jij, maar ook je gezin zal er gezonder door worden, omdat je ook je kookstijl zal aanpassen. Dus voor de toekomst van onze kinderen is een langere termijn visie ook veel voordeliger!